<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1798616787029179&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
BOOK A DEMO


Därför är Customer Journey Mapping ett av era viktigaste initiativ för att förbättra kundupplevelsen under 2018.

Från Effectlys sju kompetenser och den senaste forskningen för kundcentrerad verksamhet, så öppnar vi nu upp vår egen playbook och bjuder in dig och dina kollegor till att ta del av vår samlade erfarenhet. Boka in ditt företags unika heldag och workshop för att lära dig att, på ett systematiskt sätt, kartlägga kundens resa och skapa förutsättningar för hela organisationen att bli mer kundcentrerad. Det för att ta bättre beslut med ett "utifrån- och in" perspektiv. Datadrivna beslut och nya beteenden som gör att dina kunder stannar längre, betalar mer och rekommenderar er till vänner och kollegor.

Samla dina kollegor och intressenter för kundresan :


 • Varumärkes-, marknadschef
 • Säljchef
 • CRM-, CX/UX-chef
 • Kundupplevelsechef
 • Produktchef
 • Kontaktcenterchef
 • Businessprocesschefer
 • Enhets- eller regionschefer
 • Andra chefer som är intresserade av att designa, utveckla och hantera kundupplevelsen 

 

Du och dina kollegor får under en heldag som deltagare får lära er att:

 • Skapa kartan över kund- och medarbetarresan. Lära er de viktigaste delarna i en effektiv karta över kundresan och utveckla ett utkast på kundresans karta genom en serie guidade övningar.

 • Använda kundresans karta. Utarbeta en plan för att få omedelbart och långsiktigt värde från kundresans karta in till er organisation. Få direkt förståelse för Effectly CX 360 Hub - Den interaktiva kartan som kan delas med hela organisationen och hur du visualiserar dina kunders resa genom ditt företag och varumärke.

 • Förstå Personans roll och öka din relevans,  som skapar bättre dialoger och snabbare förtroende  i kundens köpprocess. 

 • Ta fram en empatikarta. Som sätter ord på vad varje kund (persona) tänker, känner, säger och gör och hur det verkligen känns att vara kund i just denna kontaktpunkt, vad som är "smärta" och "vinst" för kunden.
 • Introduktion till kundcentrerade principerLära er och använda Effectlys sju discipliner för kundcentrering och hur du tillämpar dem för att förbättra kundens resa.

 • Arbeta med ett starkt Businesscase. Baserat på den senaste forskningen och Effectlys reella case tar vi tillsammans fram den ekonomiska effekten av ert arbete med kundresor, personas och kundinsikt i realtid.

 

CX-Management-Customer-Journey-Mapping-workshop-Stockholm

 

Effectly CX 360 Hub - Verktyg för Customer Journey Mapping

Customer-Journey-Mapping-tool.gif

 

Du väljer själv tidpunkt och vi faciliterar workshopen på plats hos er 

 • Dag/tid: Ni väljer själva lämplig dag för genomförandet av workshopen. Heldag 08.30-17.30. 
 • Vad ingår:
  - Heldags workshop/utbildning med Effectlys facilatorer och CX-specialister (CX= Customer Experience)
  - Workshopdokumentation online samt för nerladdning
  - Ett 30 dagars testkonto i Effectlys 360 CX Hub och interaktiva verktyg för personas och kundresor.
 • Investering: För upp till 10 deltagare: 39 000 + moms
Nästa steg
 • Förberedelse: Vi planerar och genomför workshoppen tillsammans med ert team.
 • Effektmål: Workshoppen resulterar i en tydlig kundresa som sammanfattar ert nuläge och ger slutsatser samt förslag på åtgärder och hur ni arbetar framåt med kundresor.

 • **NÖJD-KUND-GARANTI** - Är ni inte nöjda med workshopen utgår igen ersättning.

Nöjd-kund-garanti.png

BOKA ER WORKSHOP MED EFFECTLY IDAG!

Asa-Ferm-IKANO-Customer-Journey-Mapping

Våra tidigare deltagare säger

"Att identifiera och förstå samtliga kontakter man har med sina kunder är nyckeln till en bra kundupplevelse. Det visar sig alltid att man har fler kundkontakter än man tror, och var och en skapar olika stort kundvärde. Att göra en Customer Journey Mapping var oerhört nyttigt för att förstå var i processen vi var starka eller svaga. Utan den förståelsen blir det svårt att prioritera vilka förändringar du kan eller bör fokusera på"
Åsa Ferm, Country Market Lead, IKEA Group
Frida-Vennum-IKANO-Customer-Journey-Mapping

"Genom att arbeta med Customer Journey Mapping skapar vi en tydlig bild i hela organisationen om hur kundens resa ser ut och hur vi kan skapa actions utifrån just kundens upplevelse”
Frida Vennum, KAM IKEA for IKANO Bank AB

Möt våra facilatorer 

Maria Thörn är Customer Engagement Advisor med lång erfarenhet från stora organisationer. Hon hjälper företag att eliminera "flatline moment" och ta bort gapet mellan vad företag lovar och vad kunderna upplever. Hon coachar högre chefer till transformering genom Effectlys 7 discipliner och utmanar alltid till att tillsammans gå den extra milen för att uppnå resultat.

Tycker om: Maratonlöpning, inredning och design, att möta människor i andra länder och kulturer.

Viktiga värderingar: Inspirera, att välja glädje och ha hög närvaro.

 

Joakim_Thrn-cjm-customer-experience-transformist

Joakim är Customer Engagement Transformist på Effectly och brinner för att skapa äkta och autentiska möten människor emellan. Att summera och sammanfatta komplexa informationsmängder och situationer med bilder är något annat som han gärna gör.

Tycker om: Villa Tui, hans egenritade hus som var det första lågenergihuset i Norrbotten, och den vilande passionen för racing och F1. 

Viktiga värderingar: Autentisk, innovativ och holistisk

Boka idag - för att säkra er workshop under våren 2018

Då workshops för kundresor och personas just nu är ett superhett område och vi har ett antal begränsade dagar under våren 2017 så vill vi rekommedera dig att göra er anmäl redan idag.

I utvärderingar av våra workshops har andra deltagare bla framfört: 

Kundupplevelsen och att "sätta kunden i centrum för alla beslut" är något som alla företag pratar om, men få verkligen gör något åt för det blir för flummigt. Den här workshopen konkretiserar vad kundresan är och handlar om och därför blir möjlig att beskriva för beslutsfattare i alla delar av ett företag. Dessutom är själva verktyget konkret och användbart för all utveckling av tjänster och produkter. Superbra, helt enkelt!

Eftersom detta går helt i linje med det arbete som vi just nu går igenom i vår egna organisation känns det helt klart som detta kan underlätta i vägen framåt. Jag känner personligen att jag inte riktigt haft verktygen för att påbörja detta arbete men tack vare denna workshop känner jag mig mer på banan. Jag kommer definitivt sprida kunskapen internt.

Jag tycker att det var konkret. Gav mig redskap. Lätt att börja jobba när man kommer hem. För den som inte är van att tänka på kundresan och att involvera sina kunder för att förbättra sin produkt och organisation, är detta en utmärkt crash-course!

Har du frågor?

Klicka på chat-knappen nere i högra hörnet och ställ din fråga eller ring oss direkt på 010-88 44 866