English-flag-Customer Experience-Effectly  

Joakim-Thorn-Experience-Management-speech

Låt oss prata om XM - Experience Management

Joakim kommer att samarbeta med dig för att skapa en engagerande och dynamisk dialog med ditt team eller din publik. Hans engagerande presentationer innehåller hans egna tankar och den senaste forskningen om Experience Management, för medarbetare-, kund-, produkt och varumärkesupplevelser står i direkt korrelation med försäljning. Joakim ger inspiration och konkreta tips för omedelbar effekt. Som hur känslor påverkar kundens köpbeslut och varför du bör bry dig.

Skicka en intresseförfrågan!

Dina uppgifter är säkra som vår heliga ko!

CX Economics

CX Ledare utklassar CX Laggards när det gäller försäljningstillväxt och lönsamhetsresultat enligt Forrester Research. Har kundupplevelsen därför blivit det översta strategiska initiativet för dagens framgångsrika chefer, ledare och varumärken?

Varumärkeslöften

Om det finns en sanning att det är summan av kommunikation och beteende, eller snarare interaktionen mellan de som skapar ditt varumärke? Hur kan dina CX initiativ verkligen leverera de explicita och implicita förväntningarna som ställs i ditt varumärkes- och marknadsföringskommunikation?

Innovation med CX

Det handlar om att frigöra människor för att experimentera, tänka annorlunda, prova nya saker och misslyckas snabbt. Vad kommer nya sätt att tänka och arbeta hjälpa dig att avsiktligt skapa de erfarenheter dina kunder verkligen behöver och önskar?

Upplevelser med X-data

Hur kan du fatta beslut som stöds av hårt empiriska bevis och inte spekulation eller magkänsla? Hur kan du kombinera rätt emotionell- och upplevelsedata, X-data – tillsammans med O-data (operationell data) vid rätt tidpunkt – för att skapa fantastiska kund- och medarbetarupplevelser?

Köpresan & empatikartor

Hur kan du använda berättelser från dina kunder och medarbetare för att visualisera smärtpunkter, pluspunkter genom kundresekartor och empatikartor för att driva rätt organisatorisk inriktning och samsyn i ett nuläge och önskat läge?

Bortom CX trender

Hur kommer den nya eran av beteendeekonomi och den senaste hjärnforskningen tillsammans med nya tekniska plattformar att omdefiniera dina kunders förväntningar på ditt varumärke? Vad behöver du ta för actions idag?

Framtidens CX & EX

Hur kommer varumärkets sätt att emotionellt connecta med konsumenterna förändras under de närmaste 5 till 10 åren - och vad gör du nu för att öka dina färdigheter inom området kund- och medarbetarupplevelser?

B2B CX & EX

Finns det några unika utmaningar som företag från B2B möter när de arbetar med känslor i affärer och utvecklar kundupplevelsen? Finns det speciella färdigheter för att hantera medarbetare i den nya eran av engagemang?

B2C CX & EX

Hur kommer de nya trenderna för företag till konsumentföretag att utnyttja kundernas engagemang och långsiktiga lojalitet? Eller är det bara H2H - Human to human? Om så är fallet, vilka beteenden kommer att driva de rätta känslorna?

Gartner – 91% av alla företag ämnar konkurrera med kundupplevelse som det viktigaste initiativet de kommande två åren.

Mer än 90 procent av alla köpbeslut fattas omedvetet och inte på logiska och medvetna val. Hur säkerställer du dina kunders känslor om er och ditt varumärke i alla kontaktpunkter genom kundresan? 

Vad är egentligen skillnaden som gör skillnad, där kunden betalar mer, är kund längre och rekommenderar er till vänner och kollegor?" 

Ta chansen att träffa och lyssna på Joakim Thörn, en av Sveriges främsta specialister på området, Customer Experience. 

Joakim är en eftertraktad föreläsare och C-level advisor och vi kan utlova en spännande och insiktsfull föreläsning med ett ämne som är superhett!

Kerstin-Ellerberg-Hassel-SAS.png

Kerstin Ellerberg Hassel, SAS Eurobonus

"Ett mycket intressant föreläsning med fokus på det viktigaste vi har, kunden! Joakim Thörn lyfte på ett enkelt och tydligt sätt fram hur viktigt det är att vi går från produktfokus till upplevelse för att få kunder som stannar längre, köper mer och rekommenderar oss. Ett uttryck som jag fastnade speciellt för var ” ingen äger kunden, men alla äger kundupplevelsen."
Charlotte-Oskarsson-Atlas-Copco-final.png

Charlotte Oskarsson, Atlas Copco

”Mycket inspirerande föreläsning och värdefull tid att möta kollegor. Det ger ett värde att känna delaktighet och att man inte är ensam på denna resa. Jag fick med mig insikter om credibility gaps, maktskiftet till kund och vikten av att alla äger kundupplevelsen.”
Andreas-Glans-ÅF-Final.png

Andreas Glans,    ÅF

 
”Joakim Thörn gav ett koncept man verkligen kan jobba med. Jag fastnade för samtalet om att kundupplevelsen främst avgörs av den bästa, den sämsta och den sista upplevelsen.”

Ann-Keve.Isaksson-EGN.jpg

Ann Keve Isaksson, EGN

”Joakim är energirik och återger berättelser och forskning om vikten av kundupplevelser på ett mycket inspirerande sätt. Jag kan varmt rekommendera Joakim som föreläsare och inspiratör till ditt evenemang eller ledningsgrupp, det här är framtiden”

 

"Joakim Thörn inspirerar verkligen till action"

Inspirerad-av-Joakim-Thorn-CX.jpg

 

4.65 i snittbetyg på framförande och innehåll

Betyg-joakim-Thorn-CX-speach-customer-experience.jpg

Boka din föreläsning eller workshop idag!

Låt oss tillsammans planera vilken känsla som dina deltagare ska gå hem med.