<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1798616787029179&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
BOOK A DEMO

Lyssna på hur Helena på Riksbyggen, Katarina från Tieto och Carolen från Vattenfall fick insikt i och kunskap med personas och customer journey mapping. Färdigheter som ger dig kraften och ett fungerande system för att arbeta med digital transformering, med ett utifrån och in perspektiv, där arbetet med personas, kundresor och micro-moments skapar kundupplevelser som gör skillnad.


Därför är Customer Journey Mapping ett av dina viktigaste initiativ för att planera och genomföra er digitala transformation och förbättra kundupplevelsen under 2018.

Från Effectlys sju kompetenser för CX och den senaste forskningen för kundcentrerad verksamhet, så öppnar vi nu upp vår egen playbook och bjuder in dig till att ta del av vår samlade erfarenhet. Boka dig i dag till vår workshop för att lära dig att, på ett systematiskt sätt, kartlägga kundens resa och skapa förutsättningar för hela organisationen att bli mer kundcentrerad. Det för att ta bättre beslut med ett "utifrån- och in" perspektiv. Datadrivna beslut och nya beteenden som gör att dina kunder stannar längre, betalar mer och rekommenderar er till vänner och kollegor.

Där här workshopen är perfekt för dig som är:

 • Customer Experience Pro
 • Varumärkes-, marknadsförings eller produktchef
 • Digital channel manager 
 • Business process ansvarig
 • Intresserade av att designa, utveckla och hantera kundupplevelsen

 

Du som deltagare får lära dig att:

 • Skapa kartan över kundresan. Lära dig de viktigaste delarna i en effektiv karta över kundresan och utveckla ett utkast på kundresans karta genom en serie guidade övningar.

 • Använda kundresans karta. Utarbeta en plan för att få omedelbart och långsiktigt värde från kundresans karta in till din organisation. Få direkt förståelse för Effectly CX 360 Hub - Den interaktiva kartan som kan delas med hela organisationen och hur du visualiserar dina kunders resa genom ditt företag och varumärke.

 • Ta fram en empatikarta. Som sätter ord på vad varje kund (persona) tänker, känner, säger och gör och hur det verkligen känns att vara kund i just denna kontaktpunkt, vad som är "smärta" och "vinst" för kunden.
 • Introduktion till kundcentrerade principerLära dig och använda Effectlys sju discipliner för kundcentrering och hur du tillämpar dem för att förbättra kundens resa.

 • Skapa kraftfulla ROI-kalkyler för din kundreseprocess som du kommunicerar med dina intressenter på företaget.
 • Förstå hur dina kunders perspektiv ställer nya krav och prioritering på er digitala transformering.

 

CX-Management-Customer-Journey-Mapping-workshop-Stockholm

 

Effectly CX 360 Hub - Verktyg för Customer Journey Mapping

Customer-Journey-Mapping-tool.gif

  

Tid, plats och pris

 • Dag: Välj mellan den 20 och 22 mars 2018 mellan kl. 08.30-17.30
 • PlatsConvendum konferens, Vasagatan 16 i Stockholm (Mitt emot T-centralen) 
 • Pris: "Early Bird" med bokning 30 dagar före workshopdag 5 450 SEK + moms,
  pris därefter: 6 995 SEK + moms
 • Vad ingår:
  - Heldags workshop/utbildning med andra CX-specialister (CX= Customer Experience)
  - Workshopdokumentation online samt för nerladdning
  - Frukt, kaffe och ekologisk lunchbuffé
  - Ett 30 dagars fritt konto i Effectlys 360 CX Hub och interaktiva verktyg för att digitalisera dina personas och kundresor.

 Ta med dina kollegor och spara 500 SEK för varje registrering!

 • Reser du in till Stockholm för din workshop? Då vill vi rekommendera dig ett rum på Scandic Continental. Uppge bokningskoden "Effectly" och hälsa från oss så får du ett förmånligare pris.

BOKA DIN PLATS PÅ WORKSHOPEN IDAG!

motionmailapp.com
Asa-Ferm-IKANO-Customer-Journey-Mapping

"Att identifiera och förstå samtliga kontakter man har med sina kunder är nyckeln till en bra kundupplevelse. Det visar sig alltid att man har fler kundkontakter än man tror, och var och en skapar olika stort kundvärde. Att göra en Customer Journey Mapping var oerhört nyttigt för att förstå var i processen vi var starka eller svaga. Utan den förståelsen blir det svårt att prioritera vilka förändringar du kan eller bör fokusera på"
Åsa Ferm, Business Line Manager IKANO Bank AB
Frida-Vennum-IKANO-Customer-Journey-Mapping

Våra tidigare deltagare säger

"Genom att arbeta med Customer Journey Mapping skapar vi en tydlig bild i hela organisationen om hur kundens resa ser ut och hur vi kan skapa actions utifrån just kundens upplevelse”
Frida Vennum, KAM IKEA for IKANO Bank AB

Möt våra facilatorer 

Maria Thörn är Customer Engagement Advisor med lång erfarenhet från stora organisationer. Hon hjälper företag att eliminera "flatline moment" och ta bort gapet mellan vad företag lovar och vad kunderna upplever. Hon coachar högre chefer till transformering genom Effectlys 7 discipliner och utmanar alltid till att tillsammans gå den extra milen för att uppnå resultat.

Tycker om: Maratonlöpning, inredning och design, att möta människor i andra länder och kulturer.

Viktiga värderingar: Inspirera, att välja glädje och ha hög närvaro.

 

Joakim_Thrn-cjm-customer-experience-transformist

Joakim är Customer Engagement Transformist på Effectly och brinner för att skapa äkta och autentiska möten människor emellan. Att summera och sammanfatta komplexa informationsmängder och situationer med bilder är något annat som han gärna gör.

Tycker om: Villa Tui, hans egenritade hus som var det första lågenergihuset i Norrbotten, och den vilande passionen för racing och F1. 

Viktiga värderingar: Autentisk, Innovativ och Holistisk

Boka idag

Antal platser i workshopen är begränsat så anmäl dig redan idag och ta detta tillfälle att lära, nätverka, och ha kul med andra CX-specialister.

I utvärderingar av våra workshops har andra deltagare bla framfört: 

Kundupplevelsen och att "sätta kunden i centrum för alla beslut" är något som alla företag pratar om, men få verkligen gör något åt för det blir för flummigt. Den här workshopen konkretiserar vad kundresan är och handlar om och därför blir möjlig att beskriva för beslutsfattare i alla delar av ett företag. Dessutom är själva verktyget konkret och användbart för all utveckling av tjänster och produkter. Superbra, helt enkelt!

Eftersom detta går helt i linje med det arbete som vi just nu går igenom i vår egna organisation känns det helt klart som detta kan underlätta i vägen framåt. Jag känner personligen att jag inte riktigt haft verktygen för att påbörja detta arbete men tack vare denna workshop känner jag mig mer på banan. Jag kommer definitivt sprida kunskapen internt.

Jag tycker att det var konkret. Gav mig redskap. Lätt att börja jobba när man kommer hem. För den som inte är van att tänka på kundresan och att involvera sina kunder för att förbättra sin produkt och organisation, är detta en utmärkt crash-course!

Har du frågor?

Klicka på chat-knappen nere i högra hörnet och ställ din fråga eller ring oss direkt på 010-88 44 866